Saturday, October 3, 2015

Setelah berjaman..

Assalamualaikum..

Sape je layan blog lagi woihhh??
Aku nak buat come back ni. Hahaha

Rindu. Rindu zaman ber-blog-ing

Everything has changed. Macam macam jadi. Macam macam aku lalui.
Alhamdulillah. Masih bernafas sehingga harini.

Nanti kalau aku rajin, aku update lagi.
Byeeee..

P/s : acah2 macam ade org baca. Haha

Thursday, November 7, 2013

aku dan social network

hai

aku dan social network.
dah macam tajuk upsr plak. haha

sejak aku kenal dunia maya ni. hm boleh la

aku agak bergantung jugak la dengan internet ni
apa apa masalah aku cite kat sini.
dan disebabkan itu lah sampai sekarang aku share problem atau apa apa je lah dengan social network ni.

ade yang untuk family je. ade yang untuk kawan kawan je dan ade jugak yang untuk aku sendiri je tahu.
aku dah biasa dengan sume ni.

disebabkan dah terbiasa ni la ade yang sentap, konon dia tak berguna la. dia takde function la. bukan itu yang aku maksudkan. aku dah terbiasa. faham?

hidup macam aku ni mane ade kawan kawan dekat nak share problem. ini je lah tempat aku nak mengadu domba. uhukk

harap boleh la faham aku ni.
thanx :)

RAYA 2013



hamek kauuu. dah abes raya haji pon aku baru masukkan gambar raya puasa haritu. haha #throwback