Thursday, May 26, 2011

raacuun !


assalammualaikum


racun tikus ada. racun nyamuk ada. racun di tangan kanan ku pon ada. haha. takde lah , nie pasal fb tv raacuun yg masih freshie lagi macam blog aku nie. haha. untuk korang yg kat rumah takde astro? astro problem? tapi line internet terbaekk? hah. nie diaa terbaekk dari ladang lah kan. koranng boleh tengok tv secare online fb saje. tapi takde lah sume channel dy ade. agak2 lah dik. nie dah kire bersyukur lah kan ade yg baik hati nak wat live streaming nie. haha kalau korang nak tgk boleh klik pic bawah nie. jangan lupe tekan like :) 






p/s : aku tak dpt buat rayuan ke politeknik. damn! =="

No comments: