Thursday, June 30, 2011

hosp. tanjung rambutan

assalamualaikum , 


tomorrow my life begins at tg rambutan. :(
kau ado ? non - ado kan. haha


ehh , takde makne nye. aku pegi sane sebab nak ngantor sepupu kuh ke sane. bukan nye dia gile. tapi dia dapat jadi H.A kat sane . (betul kan HA) =='


so , alang-alang toh aku balik lah ke kampung sekali kat tapah , perak.
bulan depan balik lagi , sebab ade kenduri arwah. :)


aku nak tidur awal harini , sebab besok nak bangun awal. part nie yang aku lemah , aku susah nak bangun awal . tidur pon lambat . tapi kalau aku masuk tidur awal , aku akan tidur lepas 3 / 4 jam guling-guling atas katil toh . baik aku online je lagi. shish!


hope aku dapat lah tidur awal and bagun awal besok . ( abah , tolong kejutkan saya )


ok , nak tidur sekarang. :)


p/s : terima kasih untuk semuanya. tamat sudah cerita kite. kini tinggal kenangan. :)

3 comments:

atyn nayn said...

patot sumbat je kau kat tg rambutan tu. kau memang gilo. HAHA :D

Hans said...

haahaha
kejam tul komen di atas tu
ekekekkek

Kisah Joyah Dan Bedah

syahiraaghani said...

atyn ; ciss , kang aku bwk sorg ntok ko kang baru taw,

hans ; haha. mmg! dengki toh.