Sunday, June 26, 2011

whoahhh

assalammualaikum , 


terase teruja tak dengan tajuk entry nie? tak?! cakap lah terujee. ok , bagus. good girl / boy . :)


aku takde lah rase teruja sangat pon. kenaa! haha. 
act , takde bende pon nak cite. saje gatal nak wat entry baru kan. :)


semalam , log in fb je . ade friend request. malas nak tengok sebab aku ingat mesti budak yang aku tak kenal add. tapi jangkaan aku meleset. sebab yang add  toh kakak sayee. (cikgu sebenarnye) terus saje approve. whoahh. :D
baru buat fb rupe nye. baguslah toh. yang membuatkan aku bertambah terharu adalah ... aku anak murid tunggal yang dia add. haha. terus aku post kat wall dia. 


belum pape lagi dah kene warning. cehh


paling suke dia balas love you too toh. haha. dah pandai dah. sebab dulu aku ade mesej kakak , wish hari guru. tapi , dia tak cakap loveyou too. dah tegur baru nak cakap. (nakal kan aku) tapi time toh dia tak kawen lagi. so , takpe lah kan. tapi sekarang dah kawen pon aku still camtu and dia layan jugak? hah. disambut baik lah toh. go on saja :p




disebabkan dia baru je buat fb , aku pon saje promote fb dia kat budak2 nie. siap cite pasal dapat anak berape lagi. ouh kiteorang memang macam tu. daus lagi advance. kakak belum tunang lagi dah cakap mesti comel cikgu time mengandung nanti kan. haha. sebenarnye nak amek restu cikgu untuk SPM , tapi lain yang dibincangkan nye. :)


cantekk bukan? merah putih


whoahh !!


ouhh , dah agak dah . mesti cantek gile kakak time wedding. tak pegi dah taw dah. haha
selamat pengantin baru , semoge kekal hingge ke akhir hayat dan dapat baby cepat-cepat. :)


entry berkaitan dengan wedding nye disini ---> wedding cikgu syima




p/s : act , aku sedih sikit arini. tapi saje nak happy kan diri dengan tidak menaip entry berunsurkan  kebencian . (rahsia anda sudah terbongkar )



10 comments:

hayatFARAH said...

kakak kite chantek..
da berisi ke belom??
hahaha ;)
(xsaba nak dpt ank buah) <3

syahiraaghani said...

yess. kakak kite cantekk. untunglah encik suami. haha. macam pantas sgt je nak berisi.
tapi aku pon xsabar jugakk! :)

hayatFARAH said...

hahaha
lagi awal lagi bagus ape..
aku rindu kakak~

syahiraaghani said...

doakann kakak dpt baby. chaiyok2. encik suami. haha sakai.

aku pon rinduu. rase mcm nak ajak kakak pegi melake skli. :p

hayatFARAH said...

doa slalu mengiringi org yg ak syg ;)
encik suami ape namenye??hahaha

ehem2!!ko saje kannn.. :(
ak balik 30/7 kuddd!!
marah betol!

syahiraaghani said...

encik ali name nye. :)

ehh , xsngje. saje sebot2 melake.
alorrhh. lambatnye. 30 dah smpai pd ke?

hayatFARAH said...

owh,encik ali..haha

erm,semacam belom.
aku pown xtau lah..
abg sdare aku abes kje 30/7..
aku xdpt join korg kowt :(

syahiraaghani said...

alorh yeke. hm.
lain kali jea. lepas raye ke kann.
pulau perhentian plak. haha

hayatFARAH said...

lepas raye oke gak..
kumpul duet raye bnyk2..
hahaha ;D
pakcik.makcik.kakak.abang.
sy kecek lagi..
so,nak duet raye~
hehe

syahiraaghani said...

yeahh! pulau plakk eh , aku dah bosan ngn pantai. kumpul duit !