Monday, July 4, 2011

kskb , ulu kinta perak

assalamualaikum , 


lame menyepi nie. *err , yeke? haha (bajet macam ade orang bace blog nie je)
orait , aku baru je sampai rumah petang ahad nie dari tapah , perak.
seronok dapat balik kampung. pegi hantar sepupu kat kolej sains kesihatan bersekutu , ulu kinta. 




nie kolej baru sangat-sangat . itu pon baru 80% siap. JKR baru bagi separuh. dengan rumah indon tak bukak lagi. memang tak siap lagi lah. tapi cantik lah kan. kolej baru. besar . nanti dorang sume convo kat sini. :)



tapi , nak carik bilik nye . perghh. berpusing-pusing. banyak gile. penat carik. 1bilik 2orang. 4orang 1toilet. toilet nye kire macam dalam bilik lah. sioott je kan. fuhh. tapi memang dorang patut lah buat macam tuh , sebab budak yang training doctor pon kat sini. sepupu aku amek M.A (medical assistant)


dewan
tapi dorang punye management sangaaatt lembab. lame gile tunggu nak dapatkan barang-barang nye. shish! =='


btw , good luck abang syukri . hope dapat grad nanti. :)

2 comments:

Hans said...

wah
tempat baru buat memang lawa punya
management mana2 pun selalu slow
:-)

Juvana Episod 11

syahiraaghani said...

ahaa , toh lah psal. sume dah cun. managmnt je mcm hareemmm. :)