Friday, July 1, 2011

tapah road

assalamualaikum , 



aku dah sampai kat kampung aku , pukul >8 tadi sampai . 
seronokk. dapat balik kampung. siap dapat online lame-lame lagi.
kalau semua balik , memang tak dapat lah kan update entry baru nie.
heboh semua nak online lah , main game lah , tengok movie lah , carik kereta lah and pelbagai lagi. masing-masing bawak laptop beserta broadband. tapi itu pon tak cukup. erghh =='

tapi aku lupe nak bawak baju melayu uncle aku. damn!
asyik lupe je. bulan depan aku bawak lah. kene letak note BESAR-BESAR kat depan pintu nie. haha

16 july balik lagi , ade kenduri arwah. :)


p/s : besok baru gerak ipoh , nak ngantor ke hosp. bahagie :)

No comments: