Thursday, August 18, 2011

Ayuh Kerjasama

Assalamualaikum ,

masih dalam mood puase + raye (sikitsikit)

Alhamdulillah , kite baru je lepas nuzul Al-Quran . dah berapa juzuk habes? ape? dah nak khatam?! Alhamdulillah . bagus lah camtu . :)

dah beli baju raye? sudah? whoahh. bagus2 . sediakan payung sebelum hujan. nanti kalau beli lambat , ramai orang / stok dah habis .

seperti tiap tiap tahun , baju kurung aku dibuat oleh makcik kuh . dan setiap tahun ade tema . bukan tertumpu pada setiap family , tapi seluruh sedaremare toh menggunakan tema yang sama. tahun nie warne HIJAU. tapi tak pasti hijau daun keladi ke daun pisang ke etc .

aku ade mintak sample sikit kat cousin aku toh , nak jugak tengok warne dia macam mane . sebab senang sikit aku nak beli tudung / shawl kan . tapi , tidak memberikan ape yang dimahu . hmm . nak marah , kite pikir sedare . kang kecik hati lah plak . tataw lah nak wat camne . terus takde mood nak beraye . =='



ye , walaupun sedare  . kene lah bagi kerjasama . janganlah kau sorang je nak havocc / gojes pagi raye . aku? damnn .
so , aku kene carik tudung / shawl yang boleh masuk dengan sume calour. lepas raye , baru nak carik yang betul betul punye .

(rase macam tahun tahun akan datang taknak tempah kat makcik aku lagi lah , susah nak bagi kerjesame . sume nak cincai je . harge taknak plak cincai ark? ) haihh

papepon , bersyukur lah kita masih mampu nak beli / berbelanja untuk raya . tapi janganlah membazir sangat . aku rase tahun nie , aku tak boros . *TOLONG PERCAYA
hujung tahun maw keluar duit yang banyak untuk wedding my brathaa and further my studies .


p/s : ilovedondaniyaldonbiyajid

4 comments:

atyn nayn said...

tdong cream. msok sume. huhu. last year aku pon wane ejau gak :)
sdare tak sdare kau sound jek. ape ade hal. hihi

hayatFARAH said...

kau xpaya nak cantik2..
nnti kne minang t kan payah..hahaha

syahiraaghani said...

atyn ; haha . nnt aku carik . kang bermasm muke plak pagi raye. :D

farah ; yelahh , aku selekeh jelah taon nie. =='

Hans said...

hohohoho
macam2 hal
:-)