Thursday, August 4, 2011

hari ini

assalamualaikum ,

korang sedia maklum harini aku ade test computer . aku boleh plak bangon lambat tadi . uncle toh suruh aku tunggu pukul 7.20 . aku sedar pukul 7.35 . gelabahh ayam makan cekodok lahh bangon. gosok gigi je. mandi pon idokk. katil tak kemas. bilik bersepah . aku tinggalkan macam tuh je. ingat uncle dah blah. tapi takde plak dia contact aku. takpe lah aku tunggu je . nasib baik dia pon terlambat sikit. 7.45 baru sampai. hahaha

pegi test computer kat bahau . aku orang 1st dan keseorangan . takpe lah , abang toh suruh aku practice dulu . aku lulus kat practice toh. belum masuk dalam lagi. hahaha . lepastu , aku pon menghadapi ujian yang sebenar . ok , bosan kot. aku dah siap sume soklan . tapi aku rase macam banyak lagi mase yang tinggal. takpe lah aku usha usha dulu soklan tadi. dah bosan . aku klik tamat ujian . taraaa . saya lulus ! 45/50 dalam mase 14minit8saat . hahaha . aku dah gelak2 dah. akak yang jage toh terkejut tengok result aku. dah lah cepat gile aku buat. Alhamdulillah .



balik dari test toh , aku kene tunggu budak budak yang amek test JPJ habes. mule mule org JPJ toh datang dah taw perangai macam mane . ade ke patot bawak kerete punye lah laju . pastu pasang radio gile kuat. macam kerl ! last last , ramai gile failed test JPJ toh. untuk parking dorang diberi mase 5min kan sebelum angkat tangan , tapi belum angkat tangan lagi , JPJ dah tick 'X' . apekehei nye? memang ramai lah tak puas hati tadi . macam menganiaya orang pon ade. huh

balik rumah , abah ajak pegi seremban . beli baju katenye. aku pon ok jelah. dengan tak mandi nye , aku selamber jelah. sembur minyak wangi banyak banyak . :)  tapi abah heading to segamat . cakap nak pegi seremban. ishh ( ke aku yang salah dengar ) urghhh! nebermind . ikot jelah. bukan ade ape pon kat sane. dah lah tak boleh makan . ish ish . bosan je. baik aku tido kat rumah. krohh krohh ~




p/s : penat . baru nak mandi . ( sendiri bocor rahsie ) bungukk hahaha 
terima kasih yang mendoakan aku lulus . :)

13 comments:

hayatFARAH said...

bak sini hadiah!!
ak da kate sng..kau xcaye..hahaha
syiro busuk..
*ttp idong

kreKO said...

x acikk !
aq kne 48 bru bulee lulus

syahiraaghani said...

farah ; haha. mane ade janji hadiah. tipu!

dyeb ; 48 ? gile lah.

Fad said...

hai!!!cikgu Fad dtg..ylor..apa pasat jd itu macam..hehe...jom kenal2..:)

syahiraaghani said...

cikgu fad ; haha. manusia zaman sekarg cikgu :)

Khuzrin Kamarudin said...

Kalau lah soklan diorang macam final exam paper.. memang sikit ar pemandu jalanraya.. hahaa...


Cerpen Cinta Si Penjual Kebab

Hans said...

hahaha
tahniah lulus
:-)

hayatFARAH said...

hahaha..aku tak kire!!
nak jugak adiah!!

syahiraaghani said...

khuzrin ; haha. kadar kemalangan pon kurang :)

hans ; yeah , tQ

farah ; hadiah? tauhu nak? haha

hamzah ian said...

lawak hang ni.. haha

syahiraaghani said...

hamzah ian ; har har har *tiru


*2x dah dtg blog yg xsbrpe nie. dtg ler lagi. nak wat entry khas kang kembg buntut plak mcm ayeemm ayam. haha

azyyati said...

hoho untung la..ak 3x br dpt 47/50..klau x 2x dpt 39/50 je..sakit jiwe..

syahiraaghani said...

azy ; haha. nasib je nie.