Wednesday, August 24, 2011

kad ghayo

assalamualaikum ,

dah tak ramai yang bagi kad raye sekarang kan , semua menggunakan kemudahan internet / sms .

nak dekat raye mesti ramai yang post kat wall 'selamat hari raye' takpun tag picture.

kat phone plak berderet deret bagi mesej , sampai tak sempat nak reply pon. ade yang berpantun / nyanyi lagu raye . pelbagai.

kesian abang posmen takde keje dah. sebab takde orang nak pos surat. hehe

tapi , ade lagi yang bermurah hati nak bagi kad raye kat aku. wee~
haritu dapat kad raye dari Cik Domo . terime kasih cik domo .

buat sendiri toh kad raye dia. :o
dan aku antare yang bernasib baik dapat kad raye dari dia.
tahun tahun akan datang bagi lah lagi. hahahaha


p/s : ade sesape nak bagi aku kad raye lagi ? sempat lagi nie. :)

10 comments:

Cik Domo said...

eh..mcm kenal jek kad raya tu ^__^

Fad said...

slmt raya..nak cuti cpt..waaaa...

"Aku"....Nurul Azren said...

slamat hari raya...


jom join GA di sinie =>
http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

syahiraaghani said...

cik domo ; kenal ke? hahhaa. terime kasih :)

fad ; sabar2. xlame lagi nak cuti.

"Aku"....Nurul Azren ; selamat hari raye jugak

Farahin Ahmad said...

Selamat hari raye...

syahiraaghani said...

farahin ahmad ; selamat hari raye jgk :)

hayatFARAH said...

ak xnak kad raye..ak nak duet raye..buley??hahaha

Fadzmie Mohamad said...

Dah berkurun tak merasa dapat kad raya. Haha.

Hans said...

alhamdulillah
tahun ni kad raya meriah kembali

syahiraaghani said...

farah ; nak duit raye? meh dtg gomeh. haha

fadzmie mohamad ; IT menguasai

hans ; ade jgk org nak bgi kad raye lgi :)