Sunday, August 28, 2011

Kennaaa !

Assalamualaikum , 

Harini aku berase sangat malu. bukan sebab tidak memakai baju tapi disebabkan oleh

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


gua kena BANGGG !


oleh member gua sendiri ! arghhh. siooott. grr

kenapa nak malu ? sebab dia BANG pakai sepupu dia. 
konon nak usha aku lah. aku takde lah layan.
tapi budak toh taw sume pasal aku. *aku tak expect member aku punye keje time nie
lepas tanye sume , dia cakap member sekolah aku. senior EE. jadda!


disebabkan dia cakap muke dia macam KAMAL ADLI , aku pon nak jugak lah tengok kan.
tambah tambah plak dia kenal member member aku . habis sume plak dia sebut. grrr

konon nak add aku kat facebook lah khenn. 
sambil toh aku berwebcam kejap dengan member aku yang jilakee nie. hahaha
dia pon tanya lah pasal si mamat nie mane tak add add lagi. 
(aku tak dapat search mamat nie punye fb sebab name tak berkaitan langsung dia bagi)

tiba tiba . mamat nie call aku dan muncul belakang member aku nie. 
pastu ramai ramai sebut BANG BANG BOOM kat aku. arghhh! maluu lagi

kalau aku ade dekat dia , memang kepala dia aku gondol gondol kan. shish!
nasib baik lah aku nie cool je *puji diri sendiri
takde lah dok seret muke kat jalan sebab malu sangat khenn.


ok . di kesempatan ini *amboi , kemain ayat BM kauuu
saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI DEKARAYA
*MERDEKA DAN RAYA*

Maafkan segala kesilapan dan kekhilafan saya dalam tempoh saya berbelog nie.
Maaf juge atas penggunaan 'aku-kau' dalam blog nie. *saya awak macam formal sgt. :p
Maaf kan jikalau terkasau bahase
Maaf  kan lah Maaf kan lah ~

kepada sesiapa yang nak balik kampung toh , seperti biase

bawak kete leklok

jangan lupe kunci rumah , pakai lah mangga yang besar gedabak pon. takde orang kesah de.

jangan lah bersikap pelik 
contoh : hari hari biase kete 5 / 6 bijik dok tersadai je kat luar rumah. tapi time time nie lah ko nak sumbat 5 / 6 bijik kete kat dalam garaj toh . 

jangan tinggalkan sebarang tande tande yang anda nak tinggalkan rumah
contoh : update kat status fb 'ye ye ye jam 10.39 pagi nie aku nak balik kampung selama patpuluhnam hari'


Hah ! free free je si dia dapat detect rumah lu kosong time toh.

pesanan penaja : 

HATI - HATI ADE YANG MEMEGHATIIII ~


semoga perjalanan pergi dan balik kite selamat sampai ke destinasi. 
Aminnn :)


5 comments:

hamzah ian said...

saman saman

Hans said...

nasib relaks jer kena prank
hehehehe

syahiraaghani said...

hamzah ian ; memang nak saman malu nie. grr

hans ; konon je relax. dlm hati dah berapii nie. hahha

hayatFARAH said...

syiro yang COOL..chewahhh!!haha

syahiraaghani said...

farah ; syhh. senyapp senyapp :p