Saturday, September 17, 2011

Happy 2nd Anniversary *entry khas*

Assalamualaikum ,



(background music)

*aku single woi , nie anniversary dengan kakak angkat*


Meh kite refresh kembali kisah kisah dulu

*POMMM*   kembali tahun 2009

(konon konon lah pinjam doremon punye mesin masa)


tempat : hostel smtpd

aku masih junior. ya junior yang perlu menghormati senior nye. junior yang perlu bangun awal pagi untuk turun ke surau. junior yang perlu makan dibahagian belakang dalam Dewan Makan. junior yang tidak boleh naik blok senior. junior yang perlu turun riadah. oh pelbagai lagi rules merepek.

dorm aku (Maju) agak rapat dengan dorm senior (Mutiara)
kadang kadang dorang lepak kat dorm aku. dan ya , aku agak friendly.
lame lame rapat dengan sorang kakak nie.

ntah kenape satu haritu kakak toh tak tegur aku pon.
aku dah pelik , aku ade buat salah ke kat dia. ya aku cuak , sebab aku junior. takut dorang tarik aku.
(dulu memang senior takut takut kan junior macam toh)

aku belikan dia air kotak laici. wahh , kemain seronok dia dapat air kotak toh. lepastu kami semakin rapat :) Alhamdulillah

dalam dorm aku selalu kene bahan dengan budak budak dorm. *menganjing*
'Untunglah ade kakak sayang' 'Pegilah lepak dengan kakak sayang toh' dan macam macam lagi .
kadang kadang aku tension jugak dengan dorang. tapi aku rilex jelah.

18 sept 2009 aku di approch. (kemain kau di approch bagai) 
aku tak bagi jawapan time toh , tapi malam toh baru aku bagi jawapan. (eh yeke , lupe)
aku pikir mase depan toh sebab lambat bagi jawapan. muahahaha

at last , aku accept jugak. *wink wink*
tapi kat hostel wat biasa je. jage hati orang lain. nanti orang lain cakap macam aku sorang je plak ade kakak angkat khennn.

*blank*







kakak dorm aku dulu pernah cakap. korang kalo berangkat angkat nie kejap je. tak lame pastu mesti lost contact. aku buktikan kami tak macam toh. Alhamdulillah dah 2 tahun aku menceburi bidang nie. *ehh*
harap hubungan nie akan kekal hingge ke akhir hayat. Amin..

HAPPY 2nd ANNIVERSARY , KAKAK 
I LOVE YOU !

Nursyahira Abd Ghani
&
Norshafrina Mohd Zambri

thanx a lot for being my sister. you are the best and the awesooommee sister in the worldd !!
i miss you kakak :(

p/s : bersamalah dengan seseorang yang benar-benar tahu apa yang mereka ada ketika mereka bersama anda, bukan seseorang yang akan menyedari keistimewaan apabila mereka kehilangan anda :)

2 comments:

atyn nayn said...

sweet~ btol tu. appreciate org yg sntase ada ngn kite tak kire snang or susa. btw, ep anniversary to both of u. hee

syahiraaghani said...

yezza. thnx derr :)