Friday, November 18, 2011

Macam - Macam

Assalamualaikum ,




Lama dah tak hupdate. aku banyaaaakkk gile nak cerite. sampai tataw nak cerita yang mane satu. hah! hiperbola kan ayat aku? haha

aku takde mase nak berblog sejak dua menjak nie. buzy memanjangg macam Perdana Menteri plak.
aku kene get ready for my brother W-Day. lagi 2minggu je derr. wa punya baju pon takde lagi. hah! camno toh?

pastu nak mengajak orang lagi. kau taw tak , 3 jam hanya 2 buah rumah je mampu. kenape? sebab semua nye mempelawa masuk , makan minum , borak-borak. hoi ! bile nak habis menjemput kalau camni? dush!

then , line internet tak berape nak memuaskan. terbantut semangat nak berblogging. lagi aku tak bawak lappy apabila berjalan. lagi aku belum bersedia nak update entry baru *eh*


lagi bla bla bla bla .....


(banyak alasan , cakap jea malas)


ok dah la , aku malas penat. sabtu nie jiran aku kawin , haruslah kene tolong menolong. nanti wedding abang aku , boleh la dorang tolong plak. *eh macam harap kan balasan je. hampeh*


eh jangan lupe datang wedding abang aku nanti taw.

4hb December (Ahad) 
Di No 1333 Taman Sentosa , Gemas Negeri Sembilan.

*kang jangan cakap aku tak mengajak, hempuk kepala sorang2 kang*



p/s : aku terlupaaa nak pegi tengok Piala Malaysia dengan player2 N9 yang hensem2 toh tadi kat Gemas. damn

7 comments:

bighagenjo said...

adat la tu, kita tolong kenduri org, mesti org tolong kenduri kita lak, tu yg sonok tu lau rewang.
org jadi tak sombong2, sume jadi kenal2, lau wat kat dewan2, otel2 bagai ni takdanya lah,. hal kita2 je la. datang makan bla,,

syahiraaghani said...

kalau rewang sronok. tapi nie katering je. haha

Ain Atika Zailani said...

wahhh sedap tu dapat makan nasi minyak....

syahiraaghani said...

nak? amek la. byk gile lebih tadi. xlarat nak makan :)

madammondoq said...

salam kenal.. comel blog..

Salam Singgah..

Jom Join Contest manarik di Blog Madam : CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ

leare.laa said...

mox, jmpot aku kt jengka..hahaha
lesen da der pe gne...wakakaka

syahiraaghani said...

madammondoq ; thnx singgah

leha ; err. aku buzy. haha