Tuesday, December 6, 2011

SAH ?

Assalamualaikum ,



Alhamdulillah semua nya berjalan lancar pada majlis perkahwinan abang kuh.
dengan 2 kali lafaz , abang aku sah bergelar suami orang. gembira + sedih tahu.
mengalir air mate abang dan juga aku. tak kurang juga dengan makcik-makcik kuh

masa bersanding pon mengalir jugak air mate. aiyooo
sepupu aku cakap : sume nye menangis. dah macam orang mati ke kene kawen pakse. hahaha siiooott je.

aku sedih sebab arwah mama tak sempat nak tengok anak sulung nye kawen.
dapat menantu pertama. ramai kawan-kawan arwah datang.
*nie yang malas nak cerita nie , mule lah nak mengalir*


mostly kak adah je yang banyak nyanyi. haha
oh kami ade jugak karoake , sangat best sebab sume sedare mare aku sporting gile babengg.
pantang nampak microphone. laju je request lagu nak nyanyi.
peringkat umur dari yang kecik hingga ke golongan veteran y'all. haha

and yes nasib baik kami buat katering je. takde la penat sangat kan.
sehari je rumah dah kemas. Al-maklumlah abang-abang rajin kemain termasuk aku. haha



oh semalam kami pegi main boling kat gemas.
aku dah lame tak main, toh yang ke longkang je pegi nye.
and thank you kepada Uncle Din , Abg En dan Eddie yang open table semalam.

last but not least , Selamat Pengantin Baru kepada Yop & Kak Ain dan Selamat menjadi a part of my family :)

p/s : thank you kepada sesiapa yang datang dan selamat menghafal muke kuh ini sebab dah lame tak jumpe.
p/s : maaf kan segala kekurangan atau kesalahan kami pada hari itu
p/s : aku nak anak buah. okbai

No comments: