Tuesday, January 24, 2012

All Is Well

Assalamualaikum ,

fuhh fuhh. tiup sikit byk habuk.

aku curik mase nak hupdate blog ni. walaupun mate dah berat nanang assgnment ade yang tak complete besok dah nak balik poly. hm abaikan.

*entry sumbat*

ok nie entry sumbat yang kedua aku pernah buat. kalau nak tengok entry sumbat 1st boleh klik kat sini.


setakat ni aku jalani kehidupan sebagai seorang pelajar polipd dengan baik sekali. kawan pon terbaekk. room-mate pon terbaek. lecturer pon ok. makanan pon ok. Alhamdulillah

aku dah mule biasakan diri dengan berjalan ke kelas kalau tak cukup 10min tak sah. solat menumpang kat bilik classmate sebab bilik terlalu jauh. pandai memilih untuk membayar makanan kepada kakak yang bagi harge murah bukan dengan makcik yang cekik darah. turun ke Pusat Islam setiap hari selase dan khamis *err*  assignment melambak lambak. buat keje last minute serta komplot dengan budak kelas buat jahat :)
yezza! complete kan.

tapi seriously , blok aku hujung sekali. jauh hoi. dapat plak tingkat 3. hameekk kau. kalau dah turun, tak reti nak naik bilik dan kalau dah sampai bilik, memang tak nak turun. hahaha boleh bayangkan tak betapa gigih nye aku nak turun naik camtu.

next is polibriged naharooomm ,
kawad?! that is so fuckingg bored. aku dah la tak pandai sangat kawad ni. pastu yang jurulatih ladies+man toh emo lebih. konon kami ni askar ke nok?!
1st perjumpaan aku pakai tudung pink yang sepatutnya semua kene pakai putih. dengan cap non-hado seluar track biasa. hahaha amek kau kene lompat bintang.

muke happy je.
tetapi pastu kene marah dan
lompat bintang sbb lambat
Levelling : tiap kali buat , tiap kali toh la bergambar.
ha kau mampu? haha

class-mate :)
Hujung minggu lepak-ing kat pantai. al-maklumlah poly dekat dengan pantai.
act, aku just nak tenangkan fikiran je. tetapi akibat hasutan dari rakan-rakan,
termandi plak dan sempat naik banana boat lagi serta
belajar berenang. hahaha
rilex je wa balik poly basah kuyup sebab tak bawak baju spare.
kau mampu? haha



papepon , DKA1S4 intake dec 2011 is the best hoke! korang memang tervaekkk :D
ok aku rase toh jea yang mampu. next time aku update lagi. insyaAllah.

much love ,
syiro.