Thursday, February 23, 2012

salam dari perantauan

Assalamualaikum ,

today i would like to talk about bla bla bla bla *merepek*

with classmate yg gilaaa! 


pagi ni aku mengambil peluang class cancel untuk update blog kesayangan ni *wink wink*
thank you to Miss Parameswari sebab takde class harini. i really appreciate it. hahahaha

ya minggu ni aku agak buzy tapi sempat online. err paham tak ayat aku ni? :D
assignment sume nak submit minggu ni. sabtu ade class ganti + bengkel math. tolong pilih kan mane satu aku nak pegi ni. next week plak ade berlambak test before aku cuti midsem.

Oh! aku start cuti midsem jumaat next week. seminggu je pok. kedekut punye poly.
cuti sem 2bulan dah plan nak terjah sekolah lame jumpe kawan kawan guru guru sambil amek sijil SPM.  nak jugak jumpe cikgu kuh yang sedang sarat mengandung 4bulan. (eh sarat ke? bantai jea) ingat nak collect duit dan beli hadiah untuk beliau. baik kan? ehem. al-maklumla favourite teacher :)

oh ya , saya pon tak lame lagi akan dapat anak buah. insyaAllah.

mid sem : bosan gile dok umah. mati kutu. duit ptptn da masuk. jumaat turun seremban. carik barang. yeah!
naik cuti ade lagi 2 test perlu hadap. test - test lepas pon macam naharoomm sahaja. aku tak nak repeat!!!

insyaAllah all is well. doakan aku :)




p/s : macam pelik je kan entry ni? sebab entry ni da lame berkepuk dalam draft. hahaha sory.