Thursday, April 19, 2012

kekasih hati

Assalamualaikum blog terabai ,

terase janggal sebentar sebab dah lame tak update entry baru. pheeww~  Dari mane nak mule ni eh. ok aku seperti biase buzy lagi as student. final exam menanti. sekarang tengah study week, nasib baik la kelas hari jumaat je ade. dari budak lain, tiap hari ade kelas. kesian. takde istilah 'study week' buat student poly ni. huh

thanx my brathaa. 

laptop baru dan baru kene virus. good job! penat dah scan. pakai avast dekat 5k virus dia detect. giloo! tak hilang jugak. lantaq pi laa. jangan dia padam terus sudahh. laptop tukar dengan abang aku. sistem barter. dia amek yang lame, belikan aku yang varuu :)


p/s : doakan aku lulus dengan cemerlang untuk final ni dan tak repeat paper sem depan. Amin