Wednesday, May 8, 2013

Done Semester 3

Assalamualaikum.

Tanggal 2 May, bermulah cuti semester aku. Tapi aku dah mula bosan kat rumah. sobss
baru beberapa hari sampai umah dah bosan. punca bosan akibat duduk rumah je. pastu tak kirijo. mmg bosan la. nak carik keje plak mcm hmm sebab nanti leceh aku nak cuti. nak pegi mana mana nanti. haa :p

ouh sem ni sangat best aku rasa. i mean our lecturers. not subject that we took this sem. hehe
okay nak cite pasal lecturer-lecturer aku laa. boleh baca balik nanti. hehe

1. Cik Nuraini Harun

haa tengok nama pon dah tahu kan apa status dia. dah tentu la belum kawen. haha
beliau mengajar hydraulics 1. sape tak pass subject die jangan amek die dah sem depan.
mula mula masuk kelas die, hmm aku syak lect ni poyo, berlagak etc
ouhh please don't judge a book by its cover. heh sebaliknya!
die la lect paling sporting. sempoi. die asal sabah. adik die belajar poly pd gak. dan kiteorang selalu jugak la lepak dengan dia. huhu
die teringin kuah kacang, kami buat satey dengan kuah kacang. die teringin char kuey tiow, kami pegi teman die makan. die teringin domino's kami bawak die pegi makan. hahaha mampu lect lepak dgn students camtu? hahaha. and last day exam, die jaga kelas kiteorang. keluar masuk kelas. dah la paper toh aku tak reti buat sangat, memang melanguk hadap die je. keluar awal dapat air dari die. haha
and last before kami balik kampung cuti sem, lepak dengan die.
sekarang die tengah on diet sementara kiteorang cuti. hahaha
*she is the best lect ever*

2. Puan Suhana
beliau ajar subject geotechnics 1. mulut pot pet pot pet. memang best. kami panggil dia kak ton. haha bile die mengajar toh kami ompong. lajuuuuuuuuu baq hang. toh bile exam pon kami ompong yoo! hahaha selalu share cerita kat kami. pastu dah melalut. haha

3. En Sadli

beliau mengajar Highway Enggineering. muka bengis. tapi bile bukak mulut asyik nak tergelak je kami. tapi bile die marah, sume diam tunduk bawah. haha walaupon die garang, dah bape kali kami kene pusing blok sebab lambat datang kelas dia. bega toh tetap ade. tak kedekut markah. (Y)

4. Puan Normala
beliau mengajar OSHA. baru je berkecimpung dalam civil course. before ni die lect jabatan matematik, sains dan komputer (JMSK) . menjadi lect dgn hanya segulung DIPLOMA of civil eng. sekarang die tengah sambung degree. masuk kelas die syok sebab kami sama sama baru belajar. test quiz sume pejam mata jea. hehe

5. Puan Nor Fiza
beliau lect Math. sem 1 die ajar kiteorang comp app. sem 3 dapat balik tapi ajar math. die memang tak tahu itu kelas kiteorang. hahaha nama budak kelas hampir sume dia still hafal lagi. banyak terpengaruh dengan media. dalam kelas time tengah mengajar die boleh tunjuk macam mana zizan tarik tudung sarung toh. pastu buat muke. aduhhh. kelakar gilaa.

ramai lagi lect, tapi ini jea top 5 kot. hahaha takot jugak kot kot ade yang google name sendiri. pap!! keluar blog aku. haa masam. haha

and last, harap dapat results yang terhebakkk! and please please jangan laa repeat paper apa apa. amin :)

No comments: