Thursday, November 7, 2013

aku dan social network

hai

aku dan social network.
dah macam tajuk upsr plak. haha

sejak aku kenal dunia maya ni. hm boleh la

aku agak bergantung jugak la dengan internet ni
apa apa masalah aku cite kat sini.
dan disebabkan itu lah sampai sekarang aku share problem atau apa apa je lah dengan social network ni.

ade yang untuk family je. ade yang untuk kawan kawan je dan ade jugak yang untuk aku sendiri je tahu.
aku dah biasa dengan sume ni.

disebabkan dah terbiasa ni la ade yang sentap, konon dia tak berguna la. dia takde function la. bukan itu yang aku maksudkan. aku dah terbiasa. faham?

hidup macam aku ni mane ade kawan kawan dekat nak share problem. ini je lah tempat aku nak mengadu domba. uhukk

harap boleh la faham aku ni.
thanx :)

RAYA 2013



hamek kauuu. dah abes raya haji pon aku baru masukkan gambar raya puasa haritu. haha #throwback

settle my semester 4

ha mood rajin dah sampai. dok diam diam dan teruskan membaca. jangan pelik sehari sampai 2 3 post aku buat. haha

semester 4. agak tough.
aku punya proposal projek akhir kena rejectttt!
dan sampai sekarang aku takde tajuk projek lagi. hmm tolong aku kalau ade idea. #CivilEngineering
panel kata tajuk aku ni dah banyak orang pakai.
aku buat tajuk bata campuran. aku tukar batu kasar baur toh dengan biji kelapa sawit. dan ia di-reject serta merta.
mati akal aku nak pikir tajuk final projek ni. aku taknak la sebab ini aku kene extend belajar. haih

dan aku berharap semester 4 takde ape yang sangkut walaupon aku tak confident boleh lepas ke tak, tapi aku  hanya mampu berharap dan tawakal je lah. takde sangkut dan sume berjalan lancar. impian!
semoga dipermudahkan. Aamiin.

semester 5 nanti semester akhir aku sebelum aku pegi praktikal. dan seharusnya lah aku kene carik tempat praktikal. haa ini satu hal lagi, ntah celah mana la aku nak pegi carik tempat praktikal ni. dah tentu tentu la tempat praktikal adalah tempat teruskan kerja. habis belajar terus kerja situ je. malas dah nak carik tempat lain. itu pon kalau okay la tempat kerja nya. hehe

hei. itu kekasih hati saya!

baru baru ni before habis semester 3 aku dah habis duit rm300 untuk kekasih hati. tukar tayar dengan sport rim. wuwuuuu :'(


semester depan kumpul duit untuk beli phone baru pulak. hehe

itu sahajaaaa. boiiii :)

pengubat duka lara

Assalamualaikum

haii. taraaaa!!
lama gila woih tak berblog-ing ni. berhabuk dah blog aku ni. hehe

so post kali ni nak memperkenalkan kekasih hati. hehe
kami baru je menjalinkan hubungan mesra camni. aiceh
setelah puas dia try memancing hatiku, akhirnya dia berjaya dan aku tumpas. tumpas untuk mempertahankan :D

memperkenalkan seorang yang berjaya mencuri hatiku menyamun senyumku......

MOHAMMAD SHAFIQ BIN SAPIAN AZHAR


pengarang jantung hati limpa paru paru buah pinggang ku. sangat manis dan hampir menyebabkan aku potong kaki. banyak bersabar melayan kerenah dan kedegilan aku. eh aku rasa anak bongsu ni memang degil sikit la. haha #FaktaAnakBongsu

semoga segala urusan kami dipermudahkan. Aamiin.

anyway, thank you for being a part of my life. thank you for everything sayang. i love you <3

p/s : sambil teman dylla wat report LI.