Thursday, November 7, 2013

aku dan social network

hai

aku dan social network.
dah macam tajuk upsr plak. haha

sejak aku kenal dunia maya ni. hm boleh la

aku agak bergantung jugak la dengan internet ni
apa apa masalah aku cite kat sini.
dan disebabkan itu lah sampai sekarang aku share problem atau apa apa je lah dengan social network ni.

ade yang untuk family je. ade yang untuk kawan kawan je dan ade jugak yang untuk aku sendiri je tahu.
aku dah biasa dengan sume ni.

disebabkan dah terbiasa ni la ade yang sentap, konon dia tak berguna la. dia takde function la. bukan itu yang aku maksudkan. aku dah terbiasa. faham?

hidup macam aku ni mane ade kawan kawan dekat nak share problem. ini je lah tempat aku nak mengadu domba. uhukk

harap boleh la faham aku ni.
thanx :)

No comments: