Thursday, November 7, 2013

settle my semester 4

ha mood rajin dah sampai. dok diam diam dan teruskan membaca. jangan pelik sehari sampai 2 3 post aku buat. haha

semester 4. agak tough.
aku punya proposal projek akhir kena rejectttt!
dan sampai sekarang aku takde tajuk projek lagi. hmm tolong aku kalau ade idea. #CivilEngineering
panel kata tajuk aku ni dah banyak orang pakai.
aku buat tajuk bata campuran. aku tukar batu kasar baur toh dengan biji kelapa sawit. dan ia di-reject serta merta.
mati akal aku nak pikir tajuk final projek ni. aku taknak la sebab ini aku kene extend belajar. haih

dan aku berharap semester 4 takde ape yang sangkut walaupon aku tak confident boleh lepas ke tak, tapi aku  hanya mampu berharap dan tawakal je lah. takde sangkut dan sume berjalan lancar. impian!
semoga dipermudahkan. Aamiin.

semester 5 nanti semester akhir aku sebelum aku pegi praktikal. dan seharusnya lah aku kene carik tempat praktikal. haa ini satu hal lagi, ntah celah mana la aku nak pegi carik tempat praktikal ni. dah tentu tentu la tempat praktikal adalah tempat teruskan kerja. habis belajar terus kerja situ je. malas dah nak carik tempat lain. itu pon kalau okay la tempat kerja nya. hehe

hei. itu kekasih hati saya!

baru baru ni before habis semester 3 aku dah habis duit rm300 untuk kekasih hati. tukar tayar dengan sport rim. wuwuuuu :'(


semester depan kumpul duit untuk beli phone baru pulak. hehe

itu sahajaaaa. boiiii :)

No comments: